Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών αντιμετωπίζει ο Ηρακλής

Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών αντιμετωπίζει ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2017 19:27
Αντιμέτωπος με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς έχει προθεσμία τριών ημερών για διακανονισμό των χρεών προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στον Ηρακλή ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία για τις ανεξόφλητες οφειλές προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά ύψους 46 χιλιάδων ευρώ (32 χιλ. στον Μπουκουβάλα και 14 χιλ. στον Λαδά).

Πλέον, ο «Γηραιός» έχει προθεσμία τριών ημερών για να διακανονίσει τα χρέη του προς τους πρώην παίκτες του, κάτι που αυτή την στιγμή φαντάζει ως ακατόρθωτο!

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:


«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.