Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με έκπληξη η ενδεκάδα της Ελλάδας

Με έκπληξη η ενδεκάδα της Ελλάδας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2017 19:59
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι η έκπληξη του Μίκαελ Σκίμπε στην ενδεκάδα που παρατάσσει για τον αγώνα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Ο Μίκαελ Σκίμπε προχώρησε σε έκπληξη, αφού έδωσε φανέλα βασικού στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος θα είναι ο παρτενέρ του Ανδρέα Σαμάρη στο χώρο του κέντρου.

Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τους Μανιάτη και Ζέκα, που είχαν πιθανότητες να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλες εκπλήξεις, με τον Σταφυλίδη να αναλαμβάνει ρόλο αριστερού εξτρέμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καπίνο θα είναι ο βασικός κίπερ με τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Δεξί μπακ ο Τοροσίδης και αριστερά ο Τζαβέλλας, ενώ στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Ταχτσίδης και Σάμαρης. Επιτελικός ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Μάνταλος, αριστερά ο Σταφυλίδης και φορ ο Μήτρογλου.

Αναλυτικά: Καπίνο, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Σταφυλίδης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μήτρογλου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.