Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά χωρίς Αζάρ το Βέλγιο κόντρα στην Ελλάδα

Οριστικά χωρίς Αζάρ το Βέλγιο κόντρα στην Ελλάδα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2017 00:34
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, επιβεβαίωσε πως ο Εντέν Αζάρ δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην Ελλάδα.

Χωρίς ένα από τα μεγάλα της αστέρια θα παραταχθεί το Βέλγιο απέναντι στην Εθνική Ελλάδας. Όπως επιβεβαίωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο Έντερ Αζάρ θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 ημέρες με πρόβλημα στη γάμπα και έτσι δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (25/3) στις Βρυξέλλες.

«Ο Αζάρ αποκόμισε πρόβλημα πριν το παιχνίδι της Τσέλσι με την Στόουκ. Δεν είναι τόσο σοβαρό, αλλά δεν θα παίξει απέναντι στην Ελλάδα. Είναι μια μεγάλη απογοήτευση για τον παίκτη αλλά παράλληλα είναι ένα καλό τεστ για μας. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να αναλάβουν το ρόλο του», δήλωσε ο τεχνικός του Βελγίου.

Προπόνηση δεν έκαναν ούτε οι Τομά Μενιέ, Μαρουάν Φελαϊνί, των οποίων η κατάσταση θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά η αποστολή του Βελγίου για το παιχνίδι με την Ελλάδα:


Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Τσέλσι), Μινιολέ (Λίβερπουλ), Καστέλς (Βόλφσμπουργκ), Σελς (Νιούκαστλ).

Αμυντικοί: Μπογιάτα (Σέλτικ), Σιμάν (Μόντρεαλ Ίμπακτ), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Φόκετ (Γάνδη), Μενιέ (Παρί), Βερτόνχεν (Τότεναμ), Βερμάελεν (Ρόμα).

Μέσοι: Σαντλί (Γουέστ Μπρομ), Ναϊνγκολάν (Ρόμα), Ντε Μπρούιν (Μαν. Σίτι), Ντεμπελέ (Τότεναμ), Ντεντόκερ (Άντερλεχτ), Φελαϊνί (Μαν. Γιουνάιτεντ), Τίλεμανς (Άντερλεχτ), Βίτσελ (Ζενίτ).

Επιθετικοί: Μπατσουαγί (Τσέλσι), Λουκάκου (Έβερτον), Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Καράσκο (Ατλέτικο), Μέρτενς (Νάπολι), Μιραλάς (Έβερτον), Οριγκί (Λίβερπουλ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.