Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα στη Σεβίλλη η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα στη Σεβίλλη η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2017 19:37
Με πρωταγωνιστή τον Γκριεζμάν (γκολ και ασίστ) η Ατλέτικο κέρδισε με 3-1 τη Σεβίλλη στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους δύο βαθμούς, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την παρουσία της στην 4αδα.

Σπουδαία νίκη στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν με 3-1 τη Σεβίλλη στην Μαδρίτη, μείωσαν στο -2 τη διαφορά από την 3η θέση, όντας πλέον και στο +7 από τις Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ που ισοβαθμούν στην 5η θέση.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε δοκάρι στο 13’ με τον Γκαμεϊρό και στο 37’ ο Γκοντίν «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν. Στο 51’ ο Γάλλος άσος αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Ρίκο όμως δέκα λεπτά μετά «έγραψε» το 2-0 με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το τελειωτικό «χτύπημα» ήρθε στο 77’, με τον Κόκε να σκοράρει σε κενή εστία έπειτα από απόκρουση του Ρίκο σε προσπάθεια του Χουάνφραν. Το μόνο που κατάφερε η Σεβίλλη ήταν να μειώσει στο 86’ με τον Κορέα για το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.