Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Καρεμπέ: «Φαβορί η Μπεσίκτας»

Καρεμπέ: «Φαβορί η Μπεσίκτας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2017 19:26
Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ παραδέχτηκε πως η Μπεσίκτας είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ για την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας:

«Βλέπουμε πως το ευρωπαϊκό μας μέλλον είναι ξανά στην Τουρκία. Θα δουλέψουμε για βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο καλή εικόνα. Η Μπεσίκτας είναι το φαβορί αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να περάσουμε. Η Μπεσίκτας έπαιξε απέναντι στην Μπερ Σεβά και την πέρασε ενώ εμείς δεν μπορέσαμε. Όλα όμως μπορούν να αλλάξουν.

Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα και πιστεύω πως θα είμαστε πιο καλοί στην συνέχεια αλλά δεν αγνοούμε ότι η Μπεσίκτας έχει τον ρόλο του φαβορί. Είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να δείξουμε προσοχή. Εκτός των άλλων έχουν και τον Αμπουμπακάρ που έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση. Είναι πρωταθλητές στην Τουρκία, όπως πρωταθλητές είμαστε και εμείς βέβαια
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.