Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Περίπατος για Γιουβέντους με σούπερ Ντιμπάλα

Σέριε Α: Περίπατος για Γιουβέντους με σούπερ Ντιμπάλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2017 00:34
Με πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα (δύο γκολ, μια ασίστ) η Γιουβέντους διέλυσε με 4-1 την Παλέρμο στο Τορίνο και ξέφυγε προσωρινά με +10 από την 2η Ρόμα.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Γιουβέντους απέναντι στην Παλέρμο. Η «Γηραιά Κυρία» πήρε εμφατική νίκη με 4-1 στο Τορίνο και παράλληλα έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με την Πόρτο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκούρασε αρκετά πρόσωπα, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους πρωταθλητές. Στο 5’ ο Ντιμπάλα σημάδεψε το δοκάρι και στο 13’ ο Μαρκίζιο «έγραψε» το 1-0, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Άλβες. Το γκολ είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Ιταλό μέσο, αφού ήταν το πρώτο του στο πρωτάθλημα μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί απέναντι στην Παλέρμο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως στο 40’ ο Ντιμπάλα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, «έγραψε» το 2-0 στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Νεστοφόβσκι. Ο Αργεντινός ήταν πρωταγωνιστής και στο 3ο γκολ της Γιουβέντους στο 63’, καθώς από δική του κάθετη πάσα, ο Ιγκουαΐν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν αστόχησε, φτάνοντας τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι δύο Αργεντινοί άλλαξαν ρόλους στο 89’, με τον Ιγκουαΐν να δίνει με τακουνάκι στον Ντιμπάλα και τον τελευταίο να σκοράρει για δεύτερη φορά απέναντι στην πρώην ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Παλέρμο ήταν να μειώσει στο 90+3’ με κεφαλιά του Τσότσεφ για το τελικό 4-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.