Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: «Χαρακίρι» για Άρη στον Εύοσμο

Football League: «Χαρακίρι» για Άρη στον Εύοσμο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2017 17:18
Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης δέχτηκε γκολ στο φινάλε, μένοντας στο 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Το τρομερό γκολ του Ίλιτς δεν έφτανε στους «κίτρινους», αφού στο 86’ ο Φιλίπε ισοφάρισε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Σημαντικό έδαφος στη μάχη για την άνοδο έχασε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, δίνοντας την ευκαιρία στη Λαμία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Κακό παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές το πρώτο μέρος, με τον Άρη να απειλεί στο 44’ με άστοχο σουτ του Ίλιτς από το ύψος του πέναλτι. Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (56’) ο Σέρβος άσος επιχείρησε κάτι σαν σέντρα-σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στη συνέχεια του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι επέλεξαν να παίξουν με το χρόνο απ’ το να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Η τακτική τους δεν απέδωσε καρπούς, αφού τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε, ο Φιλίπε εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Διούδη σε σουτ του Αργυρίου και με πλασέ σε κενή εστία ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Μ' αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τις νίκες και το έργο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ αρχίζει να γίνεται όλο και πιο δύσκολο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.