Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας: «Να μείνω για πάντα στην ΑΕΛ»

Κούγιας: «Να μείνω για πάντα στην ΑΕΛ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2017 19:33
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ερωτευμένος με την ΑΕΛ και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του ότι αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε στο AEL Radio ότι σκέφτηκε τελικά να μείνει στην ομάδα με την οποία είναι… ερωτευμένος.

Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» ανέφερε σχετικά: «Σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζω σφοδρά. Ο έρωτας μου είναι η ΑΕΛ. Χθες ήταν μία δύσκολη μέρα με δημοσιεύματα και ανακοινώσεις. Nα ξέρετε πως χθες το βράδυ με αφορμή και τη μικρή ατυχία που μου επαλήθευσε πως κάθε μέρα είναι η τελευταία και οι χαρές της ζωής είναι λίγες, βλέποντας παράλληλα το πως κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη συναισθηματική μου φόρτιση, πήρα αυτή την απόφαση. Δεν το περίμενα πως θα το εκμεταλλευτούν όλο αυτό και όπως με ενημέρωσαν, δεν έχει υπάρξει πρόεδρος της ΠΑΕ που δεν τον έχουν αποδοκιμάσει, ακόμα και κάποιες φορές όλο το γήπεδο.

Σκεπτόμενος, επειδή έμεινα και άυπνος, πήρα μια απόφαση. Αποφάσισα να μην πουλήσω τις μετοχές και να παλέψω μαζί με τους οπαδούς μας να κάνουμε την ομάδα μεγάλη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με ότι έγινε και πιο πολύ η ενέργεια της Ερασιτεχνικής με την επιστολή για να ενημερωθεί. Είμαι ένας άνθρωπος που μου λένε όλοι από μικρό παιδί πως είμαι από πλουτώνιο. Πήρα μία απόφαση, σκεπτόμενος πως είμαι τυχερός που παίρνω χαρές όπως είναι η ΑΕΛ. Δεν θα πουλήσω λοιπόν τις μετοχές. Δεν ήθελα, ούτε θέλω. Πουλάς όταν έχεις ανάγκη. Εγώ θέλω να μείνω για πάντα εδώ. Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει χαρές στη ζωή του αλλά παλεύει γι’αυτές. Κι εδώ παλεύω. Δεν γνώριζα βέβαια πολλά πράγματα. Σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΛ, ο καθένας έχει το δικαίωμα της διαφορετικότητας αρκεί να υπάρχει σεβασμός και όχι προσβολές. Δεν θέλω να πιστεύω πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά της ομάδας. Κάποιοι έχουν μάθει έτσι, αλλά θα προχωρήσω. Αυτό είπα και στον κ. Τσιώλη χθες, που ήταν στεναχωρημένος. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να δεθούμε ακόμα περισσότερο και να συνεχίσουμε τον αγώνα επιβίωσης
».Στη συνέχεια, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: «Πρέπει να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολους οικονομικά καιρούς. Και για ηθικούς λόγους πρέπει να έρθει ο κόσμος να μας δει. Παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο τα γήπεδα είναι γεμάτα και θεωρούνται ανεπαρκή, εκτός από την Ελλάδα. Κακά τα ψέματα, το 1996 ήρθε και η λαίλαπα της παράγκας που έδιωξε τον κόσμο. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω και να πείσω τους ανθρώπους που έχουν επιφυλάξεις για μένα, ότι η ΑΕΛ έχει έναν άνθρωπο που εγγυάται την πορεία της με σωστό τρόπο. Δεν υπάρχει αλάνθαστος άνθρωπος, αλλά να ξέρετε πως στο ποδόσφαιρο και η τύχη παίζει τεράστιο ρόλο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Είναι ο μόνος τρόπος για να γίνουμε μεγάλη ομάδα.

Δεν είναι εύκολο να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο τώρα. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Ίσως γίνει προς το τέλος του πρωταθλήματος όταν το άγχος φύγει. Οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα έχουν μεγάλη αξία και είναι όλοι τους «μπαλαδόροι». Το ποδόσφαιρο στη χώρα μας είναι ανταγωνιστικό, αλλά η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή γιατί είναι σκληρό. Από την ημέρα που έχω την τύχη της ΑΕΛ, δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη ομάδα. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό και στη «Τούμπα» τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα και να μας χαίρονται όλοι οι οπαδοί της Ελλάδας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.