Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μείωσε στο -8 από την Τσέλσι η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Μείωσε στο -8 από την Τσέλσι η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2017 00:00
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπόρνμουθ και ανέβηκε μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας με -8 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Στέρλινγκ (29’), Μινγκς (69’ αυτ.) τα γκολ για τους «πολίτες» που είχαν και δύο δοκάρια.

Την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 2-0 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας και από 5οι ανέβηκαν μόνοι στη 2η θέση με -8 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και +2 από Άρσεναλ και Τότεναμ.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Σίτι, η οποία δεν πατούσε καλά στα πρώτα λεπτά ενώ στο 12’ έχασε με τραυματισμό τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στις πρώτες του εμφανίσεις στην Αγγλία. Στο 19’ ο Καμπαγιέρο χρειάστηκε να επέμβει σε προσπάθεια του Άιμπ και η πρώτη μεγάλη στιγμή για την Σίτι ήρθε στο 26’, με τον Στέρλινγκ να σημαδεύει το δοκάρι από το ύψος του πέναλτι. Ωστόσο, τρία λεπτά μετά, ο Άγγλος άσος πήρε το… αίμα του, ανοίγοντας το σκορ από κοντά έπειτα από γύρισμα του Σανέ.

Ένα λεπτό αργότερα η Μπόρνμουθ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Κινγκ, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Στόουνς. Έξι λεπτά μετά ο Αγκουέρο αστόχησε από πλεονεκτική θέση, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Το ημίχρονο τελείωσε με τον τραυματία Γουίλσιρ να δίνει τη θέση του στον Αφόμπε, ενώ νωρίτερα εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού έφυγε και ο Φράνσις. Ο Μίνγκ που πήρε τη θέση του ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σίτι, καθώς η μπάλα μετά προβολή του Αγκουέρο (69’) βρήκε στον Άγγλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα.

Τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικά, με την Σίτι να είχε δοκάρι με τον Σανέ στο 84’ για να διευρύνει το προβάδισμα της. Το 2-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέρασε μόνη στην 2η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.