Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ξανά στην κορυφή η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2017 00:00
Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, η Ρεάλ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Οσασούνα και ανέβηκε ξανά πρώτη στη βαθμολογία. Ρονάλντο (24’), Ίσκο (62’) και Βάθκεθ (90+3’) τα γκολ της «βασίλισσας», ισοφάρισε προσωρινά ο Σέρχιο Λεόν (33’).

Η Οσασούνα έβαλε δύσκολα στην Ρεάλ, αλλά η «βασίλισσα» πέρασε με 3-1 από τη Παμπλόνα και επέστρεψε στην κορυφή, όντας στο +1 από την Μπαρτσελόνα με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά στο 15’ έχασαν με σοβαρό τραυματισμό τον Μπονίν, ο οποίος αποχώρησε με φορείο, έχοντας υποστεί πιθανότατα κνήμης και περόνης! Η Ρεάλ δεν είχε απειλήσει με αξιώσεις μέχρι το 24’ όταν και άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Ρονάλντο, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπενζεμά.

Η Οσασούνα όμως δεν πτοήθηκε και στο 33’ έφερε το σκορ στα ίσα με ωραίο τελείωμα του Σέρχιο Λεόν, ο οποίος έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Ρεάλ. Η ομάδα του Ζιντάν θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (35’) όμως ο Σίριγκου με εξαιρετική επέμβαση σταμάτησε τον Μπενζεμά μέσα από την μικρή περιοχή.

Η πίεση ψηλά απ’ τους παίκτες της Οσασούνα δυσκόλευε την ανάπτυξη της Ρεάλ και στο 48’ χρειάστηκε η απόκρουση του Νάβας σε σουτ του Λεόν προκειμένου να μείνει το 1-1. Εννέα λεπτά μετά, η «βασίλισσα» έχασε με τραυματισμό τον Ντανίλο, ο οποίος αποχώρησε με φορείο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πατούσαν καλά στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο –όπως και στο πρώτο μέρος- κατάφεραν να σκοράρουν με την πρώτη τους τελική στο στόχο. Στο 62’ ο Μπενζεμά έχασε τη μπάλα στην περιοχή, ωστόσο οι αμυντικοί της Οσασούνα δεν απομάκρυναν και ο Ίσκο με όμορφο πλασέ «έγραψε» το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Ρεάλ έκανε σωστή διαχείριση, απείλησε σε δύο-τρεις περιπτώσεις με τρίτο γκολ και τελικά το πέτυχε στις καθυστερήσεις, «κλειδώνοντας» τη νίκη με σκαφτό σουτ του Βάθκεθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.