Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιστορική συνεργασία FIFA-Μαραντόνα

Ιστορική συνεργασία FIFA-Μαραντόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2017 18:05
Σε ιστορική συνεργασία προχώρησε η FIFA, καθώς ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναλαμβάνει ρόλο πρεσβευτή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Οι… πολεμικές σχέσεις FIFA-Μαραντόνα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού ο Ντιεγκίτο ανέλαβε ρόλο πρεσβευτή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδόσφαιρου βρίσκονταν στα… μαχαίρια με την FIFA και τον πρώην πρόεδρο, Ζεπ Μπλάτερ, κατηγορώντας πολλάκις την Ομοσπονδία για θέματα διαφθοράς. Ωστόσο, η εκλογή του Τζάνι Ινφαντίνο φαίνεται ότι εξομάλυνε τις σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του Μαραντόνα στο πρόσφατο γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη.

«Ναι, είναι επίσημο. Επιτέλους, μπορώ να εκπληρώσω ένα απ' τα όνειρά μου και να συνεργαστώ με την 'καθαρή' FIFA και με ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Η ανακοίνωση της FIFΑ: «Σε αναγνώριση της εξαιρετικής και μοναδικής συνεισφοράς του, η FIFA αναζητεί τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Θέλει να του διασφαλίσει σημαντικό ρόλο στις διεργασίες προώθησης του αθλήματος στον πλανήτη, μέσα απ' τη συμμετοχή του σε προγράμματα ανάπτυξης και στο πρότζεκτ 'θρύλοι της FIFA».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.