Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Κύπελλο Ελλάδας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2017 21:33
Ο Ολυμπιακός σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ο Ατρόμητος είχε τις δικές του στιγμές για να σκοράρει, όμως το τελικό 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι. Δοκάρι ο Καρντόσο, φωνάζουν για πέναλτι στον Πλατέλλα οι φιλοξενούμενοι.

Δεν είχε νικητή η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Ο Πάουλο Μπέντο παρέταξε ενδεκάδα με αρκετούς νέους (Νικολάου, Ρέτσος, Μανθάτης, Ανδρούτσος) ενώ ο Σα Πίντο, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, επέλεξε βασική ενδεκάδα. Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, απειλώντας όμως για πρώτη φορά στο 18’ με μακρινό σουτ του Ανσαριφάρντ, το οποίο μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ.

Έξι λεπτά μετά, ο Καρντόσο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-0, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, παρότι μόνος του απέναντι σε κενή εστία. Όλη η φάση ξεκίνησε από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μανθάτη, ωστόσο ο Παραγουανός έχασε το… άχαστο. Στο 24’ ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Τόνσο (βρισκόταν δύο μέτρα πίσω από τον τελευταίο αμυνόμενο), ενώ τέσσερα λεπτά το σουτ του Πλατέλλα στην κίνηση έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 35’ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 1-0, καθώς μετά από εξαιρετική συνεργασία του Καρντόσο με τον Ανσαριφάρντ, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Γκορμπούνοφ έδιωξε σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Καρντόσο βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ του Ατρομήτου, ωστόσο δεν κατάφερε να τον περάσει, με τον Λευκορώσο να διώχνει. Στο 42’ το σουτ του Μανθάτη πέρασε δίπλα από το δοκάρι, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος. Στο 50’ ο Λημνιός επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 55’ ο Μανθάτης βρέθηκε μόνος του αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Ένα λεπτό μετά ο Λεάλι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λημνιού, ενώ δευτερόλεπτα μετά οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Πλατέλλα στην περιοχή από τον Ρέτσο. Στο 58’ το σουτ του Ανδρούτσου στην περιοχή πέρασε άουτ, όπως και αυτό του Φορτούνη στο 72’.

Ο Ατρόμητος κράτησε το μηδέν και στο 84’ είχε τεράστια στιγμή για να προηγηθεί, καθώς μετά από λάθος του Νικολάου ο Τόνσο έδωσε στον Λε Ταλέκ ο οποίος αστόχησε από θέση βολής απέναντι στον Λεάλι. Δύο λεπτά μετά, ο Ιντέγε βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή, έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς του Περιστερίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.