Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κρεμάει τα παπούτσια του ο Λαμ»

«Κρεμάει τα παπούτσια του ο Λαμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2017 23:09
Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να μην αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στην Μπάγερν πήρε ο Φίλιπ Λαμ όπως αποκαλύπτει η «Bild».

Την πρόωρη αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο φέρεται ότι ανακοίνωσε ο Φίλιπ Λαμ. Όπως αποκαλύπτει η «Bild», ο 33χρονος αμυντικός γνωστοποίησε στους συμπαίκτες του την απόφαση να ακυρώσει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν (λήγει το καλοκαίρι του 2018) και να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αρχηγός των Βαυαρών δεν θα αποδεχθεί ούτε την πρόταση να συνεχίσει στην Μπάγερν ως αθλητικός διευθυντής. Στα αξιοσημείωτα πως η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά το 500ο παιχνίδι του Λαμ με τη φανέλα της Μπάγερν.

Ο Γερμανός άσος άρχισε τη σταδιοδρομία του στον σύλλογο το 1995 από τις ακαδημίες και μετά από έξι χρόνια έκανε ντεμπούτο με τη δεύτερη ομάδα (64 συμμετοχές/3 γκολ). Τη διετία 2003-05 αγωνίστηκε δανεικός στην Στουτγκάρδη και κατόπιν δεν έφυγε ποτέ ξανά από το Μόναχο, σημειώνοντας 16 γκολ και 7 ασίστ σε 500 παιχνίδια με τους Βαυαρούς. Συνολικά έχει πανηγυρίσει εντός των τειχών επτά πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα, ένα Λίγκ Καπ, τρία Σούπερ Καπ και εκτός των συνόρων ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.