Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Εξάρα πρόκρισης με Αραούχο η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Εξάρα πρόκρισης με Αραούχο η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2017 21:28
Με τον Αραούχο να σημειώνει δύο γκολ, η ΑΕΚ διέλυσε με 6-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά. Μπακασέτας, Κολοβέτσιος, Βάργκας και Γαλανόπουλος τα άλλα γκολ.

Σε… πάρτι πρόκρισης μετέτρεψε η ΑΕΚ τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 6-0 στο ΟΑΚΑ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά, με τον Αραούχο να κλέβει τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.

Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Χιμένεθ πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και το… χορό των γκολ άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Μπακασέτας, «γράφοντας» το 1-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής. Το 2-0 ήρθε εφτά λεπτά μετά, όταν μετά από σέντρα του Βάργκας, ο Αραούχο έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή και άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα.

Στο 31’ ο Μοσχονάς αρνήθηκε το 3-0 σε κεφαλιά του Γιόχανσον, ενώ στο 41’ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Μπακασέτα. Το τρίτο γκολ για την ΑΕΚ ήρθε ένα λεπτό μετά τα συμπλήρωση μιας ώρα παιχνιδιού, με τον Βάργκας να βρίσκει ξανά τον Αραούχο και τον Αργεντινό να σκοράρει με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Έξι λεπτά μετά ο Βενεζουελάνος μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, σκοράροντας με ωραίο πλασέ έπειτα από πάσα του Γιόχανσον.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν διάθεση να πατήσουν φρένο, με τον Κολοβέτσιο να «γράφει» το 5-0 στο 79’ έπειτα από γύρισμα του Αϊντάρεβιτς. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 84’ ο Γαλανόπουλος, διαμορφώνοντας από κοντά το τελικό 6-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.