Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στη Ζενίτ ο Ιβάνοβιτς

Επίσημα στη Ζενίτ ο Ιβάνοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2017 15:56
Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στην Ζενίτ. Ο Σέρβος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών και αποχώρησε από την Τσέλσι ύστερα από 9 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στους Λονδρέζους.

Στο ρωσικό πρωτάθλημα επιστρέφει ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός είχε έρθει σε συμφωνία με την Ζενίτ και την Τετάρτη (1/2) έπεσαν οι υπογραφές, με τον 32χρονο να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ο διεθνής μπακ, που έχει περάσει και από τη ρώσικη Λοκομοτίβ Μόσχας, αγωνίστηκε στην Τσέλσι για εννέα χρόνια, αποχωρώντας ως θρύλος του λονδρέζικου συλλόγου. Σημείωσε συνολικά 34 γκολ και 34 ασίστ σε 377 εμφανίσεις, με πιο αξιοσημείωτη στιγμή το νικητήριο τέρμα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Μπενφίκα.

Συνολικά κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, ένα Λιγκ Καπ, ένα Κομιούνιτι Σίλντ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Γιουρόπα Λιγκ. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε ως ελεύθερος από την Τσέλσι, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του στη Ζενίτ υπολογίζονται στα 5 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.