Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει Ρωσία ο Ιβάνοβιτς, θέλει Ντεμπελέ η Τσέλσι

Πάει Ρωσία ο Ιβάνοβιτς, θέλει Ντεμπελέ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2017 19:33
Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ήρθε σε συμφωνία με τη Ζενίτ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία την ώρα που η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του Μούσα Ντεμπελέ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Βαλίτσες για Ρωσία ετοιμάζει ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, καθώς όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, η Τσέλσι απάντησε θετικά στην πρόταση που κατέθεσε η Ζενίτ για τον Σέρβο διεθνή αμυντικό. Μάλιστα, ο 32χρονος φέρεται ότι έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας και την Τρίτη (31/1) αναμένεται στην Αγία Πετρούπολη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Σύμφωνα με την «Telegraph» οι Λονδρέζοι εξετάζουν την περίπτωση του Σεάντ Κολάσινατς για την αντικατάσταση του Ιβάνοβιτς. Ο Βόσνιος μπακ της Σάλκε βρίσκεται μια «ανάσα» από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους, ωστόσο το αγγλικό Μέσο αναφέρει ότι το ενδιαφέρον της Τσέλσι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, το «Sky Sports» αποκαλύπτει ότι η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ από την Σέλτικ. Ο 20χρονος επιθετικός μετράει 20 γκολ σε 38 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν στην Σκωτία και σύμφωνα με το αγγλικό Μέσο, οι Σκωτσέζοι δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για ποσό μικρότερο των 40 εκατ. λιρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.