Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Γουλβς απέκλεισε την Λίβερπουλ

Κύπελλο Αγγλίας: Η Γουλβς απέκλεισε την Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2017 16:26
Η Γουλβς κέρδισε με 2-1 την Λίβερπουλ στο «Άνφλντ» και άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία γνώρισε δεύτερο σερί αποκλεισμό μετά από αυτόν στο Λιγκ Καπ. Στέρμαν (1’) και Βάιμαν (41’) τα γκολ για τους «λύκους», μείωσε στο 86’ ο Οριγκί.

«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η Γουλβς πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λίβερπουλ και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, αφήνοντας πρόωρα εκτός συνέχειας τους «κόκκινους». Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα για την ομάδα του Κλοπ στο «Άνφιλντ» και όλα αυτά τρεις ημέρες πριν το εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα.

Η Λίβερπουλ παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και η Γούλβς προηγήθηκε από το 1ο λεπτό του παιχνιδιού με σκαστή κεφαλιά του Στέρμαν. Οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να απειλήσουν και στο 41’ ο Βάιμαν «έγραψε» το 2-0 από κοντά, σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Φιρμίνο.

Οι «κόκκινοι» είχαν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και η πρώτη τους φάση σημειώθηκε στο 53’ με μια άστοχη κεφαλιά του Φιρμίνο. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για την Γουλβς, η οποία στο 81’ είχε μεγάλη στιγμή με τον Μπόντβαρσον για το 3-0. Ο Κάριους έσωσε την Λίβερπουλ και στο 86’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με σουτ του Οριγκί, έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή της Γούλβς.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βέλγος επιθετικός είχε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το σκορ στα ίσια, όμως ο γκολκίπερ της Γουλβς έδιωξε με τα πόδια, κρατώντας το 2-1. Η πίεση της Λίβερπουλ στα τελευταία λεπτά δεν απέδωσε καρπούς και οι «λύκοι» εξασφάλισαν την πρόκριση για τους «16».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.