Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στα ημιτελικά με πεντάρα η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Στα ημιτελικά με πεντάρα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2017 00:23
Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-2 την Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» και με συνολικό σκορ 6-2 πέρασε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με το εμφατικό 5-2 την Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» και συμπλήρωσε το «πάζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το 1-0 του «Ανοέτα» έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, η οποία προηγήθηκε στο 17’ με εύστοχο πλασέ του Ντένις Σουάρεθ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Ενρίκε. Στο 54’ ο Σίλεσεν σταμάτησε τον Ζοζέ από το 1-1 και στην αντεπίθεση ο Μαρτίνεθ ανέτρεψε τον Νεϊμάρ στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Μέσι να «γράψει» το 2-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Η Σοσιεδάδ δεν τα παράτησε και στο 62’ μείωσε σε 2-1 με τον Χουάνμι. Ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σουάρες εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μέσι και με εξαιρετικό πλασέ ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Καταλανούς. Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με κεφαλιά του Γουίλιαν Ζοσέ, όμως στο 80’ ο Τουράν «έγραψε» το 4-2 με εύστοχη προβολή, βάζοντας τέλος σε κάθε ελπίδα της Σοσιεδάδ.

Δύο λεπτά μετά, ο Μέσι έβγαλε τρομερή πάσα στον Ντένις Σουάρεθ και ο Ισπανός έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 5-2. Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα δώσει το «παρών» για έβδομη φορά στη σειρά στα ημιτελικά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της (1924-1930).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.