ΠΑΕ Πανθρακικός: «Αποχωρούμε από τη Football League»

ΠΑΕ Πανθρακικός: «Αποχωρούμε από τη Football League»


Η ΠΑΕ Πανθρακικός με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League εξαιτίας των «οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και διογκώνονται». Μάζεψαν τα πράγματα τους οι παίκτες.

Την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Football League γνωστοποίησε ο Πανθρακικός. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα ήταν η αιτία που ο σύλλογος αποφάσισε να πάρει αυτή την απόφαση.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τους παίκτες και όλο το τιμ για την συνεργασία και την κατανόηση που έδειξαν ενώ τονίζουν ότι μέσα από τα προβλήματα η ομάδα θα αναγεννηθεί επειδή διαθέτει στέρεες βάσεις.

Έτσι, οι παίκτες του Πανθρακικού βρέθηκαν για τελευταία φορά στο γήπεδο της Κομοτηνής, όπου είχαν την ευκαιρία να μαζέψουν τα πράγματά τους και να χαιρετίσουν ο ένας τον άλλο μέσα σε ένα ιδιαίτερο φορτισμένο κλίμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:


«Ανακοινώνουμε την αποχώρηση της ομάδας μας από το Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League 2016-17.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία υπάρχουν και διογκώνονται εδώ και αρκετά χρόνια, συνθέτουν πλέον, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας, μία μη αναστρέψιμη κατάσταση, σε συνδυασμό με τη γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και το γεγονός πως το ευρύτερο περιβάλλον της φετινής Football League είναι το χειρότερο δυνατό, με μηδενικά έσοδα για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Η απόφασή μας λαμβάνεται σήμερα κι όχι σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει, με σεβασμό προς τους αθλητές και τους προπονητές, που έδειξαν μεγάλη κατανόηση στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, και προκειμένου οι ίδιοι να μπορέσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Ευχαριστούμε το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην πορεία αυτών των χρόνων, δηλώνοντας πως από την πλευρά μας κάναμε ό,τι καλύτερο και υπερβάλλαμε εαυτούς.

Αναλαμβάνουμε το βάρος των υποχρεώσεών μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Πανθρακικός, ξεκινώντας από το μηδέν και πατώντας στις στέρεες βάσεις που έχουν δημιουργηθεί, θα μπορέσει να αναγεννηθεί».


Ομάδα που αφορά: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή