Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα με Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα με Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2017 21:32
Με τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει (81’) στο ντεμπούτο του, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Φιγκέιρας (13’) οι γηπεδούχοι, που έμειναν με δέκα από το 70’ λόγω αποβολής του Ρόβα.

Άρης και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σκορ που δίνει στους «ερυθρόλευκους» ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο στο 13’ ο Άρης «χτύπησε» στην αντεπίθεση και πήρε το προβάδισμα. Ο Ντούνης έφυγε ολομόναχος και έκανε τη σέντρα για τον Μιλούνοβιτς, ο οποίος πρόλαβε τον Φιγκέιρας και έστειλε η μπάλα στα δίχτυα, με το τέρμα να χρεώνεται ως αυτογκόλ του Πορτογάλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως ο Διούδης κράτησε το μηδέν. Στο 17’ ο γκολκίπερ του Άρη είπε «όχι» σε προσπάθεια του Σισοκό, ενώ στο 37’ σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ανσαριφάρντ. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με απευθείας φάουλ του Καρντόσο (βρήκε τη μπάλα ο Διούδης), ενώ στις καθυστερήσεις ο γκολκίπερ του Άρη απόκρουσε στη γραμμή την κεφαλιά του Παραγουανού.

Η εικόνα του πρώτου μέρους συνεχίστηκε στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό να πίεζε προκειμένου να φέρει το σκορ στα ίσια. Στο 50’ το σουτ του Μανθάτη από το ύψος του πέναλτι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 60’ ο Διούδης είπε «όχι» σε νέα εκτέλεση φάουλ του Καρντόσο.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 70’, με τον Ρόβα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Μανθάτη. Έξι λεπτά μετά ο Διούδης δήλωσε ξανά «παρών», διώχνοντας το σουτ του Ανσαριφάρντ από το ύψος της περιοχής, όμως στο 81’ ο Ιρανός πήρε το… αίμα του πίσω, σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φιγκέιρας. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Διούδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση στις καθυστερήσεις σε απευθείας φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.