Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Συνεχίζει ακάθεκτη η Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Συνεχίζει ακάθεκτη η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2017 15:13
Σ’ ένα εκπληκτικό ματς στη Παμπλόνα, η Σεβίλλη κέρδισε με 4-3 την Οσασούνα, σημείωσε την πέμπτη της διαδοχική νίκη και διατηρήθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Έστω και δύσκολα, η Σεβίλλη επικράτησε με 4-3 της ουραγού Οσασούνα στην Παμπλόνα και παραμένει στο… κυνήγι της Ρεάλ, όντας στο -1 από την κορυφή μ’ ένα παιχνίδι περισσότερο από τη «βασίλισσα».

Η Οσασούνα μπήκε δυνατά στο ματς, παίρνοντας το προβάδισμα από το 15ο λεπτό με τον Σέρχιο Λεόν. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο στο 43’ ο Ιμπόρα ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, σε φάση που ξεκίνησε από δικό του σουτ που κατέληξε στο δοκάρι.

Ο Ισπανός θα ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής και στο δεύτερο μέρος, αφού στο 63’ υπέπεσε σε αυτογκόλ, ξαναβάζοντας την Οσασούνα στο ματς, όμως δύο λεπτά μετά πήρε το… αίμα του πίσω, ισοφαρίζοντας εκ νέου σε 2-2.

Η ομάδα του Σαμπάολι ανέβασε την απόδοση της και στο 80’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά του Βάσκες. Τα πάντα τελείωσαν στο 90+2’ με σουτ του Σαράμπια στα όρια της περιοχής, ενώ το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόδρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.