Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2017 21:38
Με δύο γκολ του Λέτο (74’, 90’ πεν.) και ένα του Μπέργκ (49’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-0 τον Κισσαμικό στη Λεωφόρο και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου. Ασίστ και κερδισμένο πέναλτι για Βλαχοδήμο

Με το… ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-0 του Κισσαμικού στη Λεωφόρο, ανεβάζοντας την απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός είχε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, απειλώντας για πρώτη φορά στο 17ο λεπτό με άστοχη προβολή του Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 30’, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Αυτές ήταν οι μοναδικές αξιόλογες ευκαιρίες του «τριφυλλιού», με τον Κισαμικό να είχε καλή στιγμή στο 23’ με σουτ του Ποκόνγκ έξω από την περιοχή, το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία.

Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι», το πέτυχαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Μπέργκ. Στο 49’ ο Βλαχοδήμος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σουηδός με κοντινή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Μετά το γκολ, ο Κισσαμικός κέρδισε μέτρα ψάχνοντας απάντηση, ωστόσο στο 59’ ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Λέτο και ο Αργεντινός «καθάρισε» το ματς.

Στο 74’, έπειτα από φάουλ του Βιγιαφάνες, ο Λέτο «έγραψε» το 2-0 με τρομερή κεφαλιά, ενώ στο 90’ ο Αργεντινός μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Βλαχοδήμος, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα η εμφάνιση του Στέφανου Ευαγγέλου, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, όπως και ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, που είχε μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ στο 77ο λεπτό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.