Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ

Πάει Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2017 14:27
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Τέλος φαίνεται ότι παίρνει το σήριαλ της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός ενημέρωσε τον Πανιώνιο ότι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος την πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Ο 26χρονος, που μετράει 5 γκολ και 3 ασίστ σε 14 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, βρισκόταν το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κάλυπταν τη ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ιρανού.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν κάνει δελεαστική πρόταση στον παίκτη που έφτανε τις 700.000 ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο 2,5 ετών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η πρόταση του Ολυμπιακού είναι χαμηλότερη αλλά περιλαμβάνει πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Όπως όλα δείχνουν απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ενώ μένει να φανεί εάν η απόκτηση του θα φέρει αποχώρηση, είτε του Ιντέγε, είτε του Καρντόσο, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.