Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση με… ήττα για Ατλέτικο

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση με… ήττα για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/1/2017 00:09
Η Ατλέτικο ηττήθηκε με 3-2 από την Λας Πάλμας μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν», ωστόσο το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Γκραν Κανάρια της έδωσε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας. Λιβάγια (89’) και Γκαρσία (90+3’) οι σκόρερ της ανατροπής για τους φιλοξενούμενους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε θέση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν με 3-2 από την Λας Πάλμας στη Μαδρίτη, ωστόσο έχοντας… προίκα το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήραν το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο 23ο λεπτό, με τον Λιθοανίν να διώχνει δύσκολα το σουτ του Γκριεζμάν μέσα από την περιοχή. Η απάντηση της Λας Πάλμας ήρθε στο 33’, με τον Μογιά να απομακρύνει τη γυριστή κεφαλιά του Λιβάγια, κρατώντας το μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλά στο γήπεδο και στο 39’ είχαν σημαντική στιγμή με σουτ του Χιμένεθ που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Ατλέτικο λίγο έλειψε να βάλει γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο μέρος, με τον Κορέα να επιχειρεί ξαφνικό σουτ στο 46’ και τον Λιθοανίν να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Ωστόσο, τρία λεπτά μετά ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ από κοντά, ύστερα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας από τους «ροχιμπλάνκος». Η απάντηση της Λας Πάλμας ήρθε στο 57’ με ατομική προσπάθεια του Λιβάγια, όμως στο 61’ η Ατλέτικο πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Κορέα.

Με την πρόκριση να είχε εξασφαλιστεί, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έριξε την απόδοση της και η Λας Πάλμας την έπιασε στον ύπνο. Στο 89’ ο Λιβάγια σκόραρε σε κενή εστία μετά από πάρε-βάλε του Γκαρσία, ο οποίος στο 90+3’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραίο σουτ στην κίνηση. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονταν ακόμα ένα γκολ για να πάρουν αυτοί την πρόκριση, ωστόσο χρόνος γι’ αυτό δεν υπήρχε και η Ατλέτικο «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.