Αναβλήθηκε και το Λαμία - Ατρόμητος

Αναβλήθηκε και το Λαμία - ΑτρόμητοςΑναβλήθηκε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο για τους «16» του Κυπέλλου καθώς οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ακόμα μια αναβολή αγώνα στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο δεν θα διεξαχθεί εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Παράλληλα επισημοποιήθηκε η αναβολή στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, ενώ η νέα ημερομηνία των αγώνων θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ:

Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός και Λαμία-Ατρόμητος, κατόπιν σχετικών έγγραφων αιτημάτων του Άρη, του Ολυμπιακού και της Λαμίας, καθώς επίσης και αντίστοιχης βεβαίωσης των οικείων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.Ομάδες που αφορά: ΛΑΜΙΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: