Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός για Πόπα: «Όχι τόσα λεφτά για παίκτη που μένει ελεύθερος»

Παναθηναϊκός για Πόπα: «Όχι τόσα λεφτά για παίκτη που μένει ελεύθερος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2017 22:58
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσαν ότι ο Αντριάν Πόπα τους έχει προταθεί και είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον σύλλογο, ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 1 εκατ. ευρώ για ποδοσφαιριστή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρουμάνο διεθνή εξτρέμ, Αντριάν Πόπα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του 28χρονου, ο οποίος μετράει 3 γκολ και 3 ασίστ σε 31 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις με την Στεάουα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 1 εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, ειδικά από τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Να σημειωθεί πως ο Πόπα έχει από τώρα δικαίωμα υπογραφής σε σύλλογο της αρεσκείας του για το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει στα χέρια του προτάσεις από Τουρκία και ΗΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον Πόπα και τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου:

«Ο Πόπα είναι παίκτης που μας έχει προταθεί αλλά δεν είναι ελεύθερος. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε πει ότι δεν είναι εύκολη αυτή η μεταγραφική περίοδος για προσθήκες. Εξετάζουμε ποδοσφαιριστές κι ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα. Έχουν προταθεί πολλά ονόματα. Έχουν έρθει και για δανεισμό προτάσεις. Δεν θέλουμε για έξι μήνες αλλά για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. Θα προσπαθήσουμε και να έρθουν αλλά και να φύγουν ποδοσφαιριστές. Σε κάποιες θέσεις έχουμε πολλούς παίκτες και σε άλλες θέσεις δεν έχουμε. Ειδικά μεσοεπιθετικά. Είναι πολλά τα παιχνίδια και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε όσες αλλαγές θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.