Νέα αναβολή στο Βέροια-Ηρακλής

Νέα αναβολή στο Βέροια-ΗρακλήςΟύτε σήμερα (8/1) θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή, αφού ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση, εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου, λόγω του πάγου που υπήρχε σε πολλά του σημεία! Εκ νέου ορισμός, με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη!

Μια ημέρα μετά την αναβολή στο παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή για την... εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την αναμέτρηση.

Όπως συνέβη και το Σάββατο (7/1), ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γηπέδου της Βέροιας έχει καλυφθεί από πάγο εξαιτίας του ψύχους που επικρατεί στην περιοχή, με συνέπεια να καταστεί επικίνδυνη η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες.

«Μοιάζει με τσιμέντο το γήπεδο» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου και με ομόφωνη απόφαση των διαιτητών και των δύο ομάδων, η αναμέτρηση αναβλήθηκε και πάλι οριστικά.

Πλέον η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι αυτή που θα αποφασίσει για το πότε θα οριστεί εκ νέου ο αγώνας, με την Τετάρτη, 11/01 να φαντάζει πιθανή ημερομηνία.
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: