Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα αναβολή στο Βέροια-Ηρακλής

Νέα αναβολή στο Βέροια-Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2017 17:27
Ούτε σήμερα (8/1) θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή, αφού ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση, εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου, λόγω του πάγου που υπήρχε σε πολλά του σημεία! Εκ νέου ορισμός, με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη!

Μια ημέρα μετά την αναβολή στο παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή για την... εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την αναμέτρηση.

Όπως συνέβη και το Σάββατο (7/1), ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Γηπέδου της Βέροιας έχει καλυφθεί από πάγο εξαιτίας του ψύχους που επικρατεί στην περιοχή, με συνέπεια να καταστεί επικίνδυνη η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες.

«Μοιάζει με τσιμέντο το γήπεδο» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου και με ομόφωνη απόφαση των διαιτητών και των δύο ομάδων, η αναμέτρηση αναβλήθηκε και πάλι οριστικά.

Πλέον η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι αυτή που θα αποφασίσει για το πότε θα οριστεί εκ νέου ο αγώνας, με την Τετάρτη, 11/01 να φαντάζει πιθανή ημερομηνία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.