Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση στο 89’ με Ζιρού η Άρσεναλ

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση στο 89’ με Ζιρού η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2017 22:11
Με γκολ του Ζιρού στο 89’ η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Πρέστον στο «Ντιπντέιλ» και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου. Πρόκριση για Λέστερ και Μάρκο Σίλβα, αποκλείστηκε η Έβερτον.

Έστω και αν αγχώθηκε, η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 την Πρέστον στο «Ντιπντέιλ» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν αποκαρδιωτικοί στο πρώτο μέρος και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από το 7ο λεπτό με τέρμα του Ρόμπινσον. Η Άρσεναλ όχι μόνο δεν μπόρεσε να αντιδράσει, αλλά κινδύνευσε σε κάποιες περιπτώσεις με ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 24’ ο Χιούγκιλ δεν πρόλαβε με τάκλιν να κάνει το 2-0 σε κενή εστία, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Μονρεάλ έδιωξε στη γραμμή την προσπάθεια του Γκάλαχερ. Η απάντηση της Άρσεναλ ήρθε στο επόμενο λεπτό, με τον Μάξουελ να μπλοκάρει δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του Ράμσεϊ.

Ο Ουαλός ήταν τελικά αυτός που θα έφερνε το σκορ στα ίσια, καθώς στο 46’ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ιβόμπι και με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1. Η συνέχεια του αγώνα άνηκε στην Άρσεναλ, η οποία είχε τον έλεγχο όμως περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή, αδυνατώντας να βρει τον τρόπο για να απειλήσει την εστία της Πρέστον.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με σχετική άνεση το 1-1, που οδηγούσε το ματς σε επαναληπτικό στο «Έμιρειτς», ωστόσο ο Ζιρού είχε άλλα σχέδια… Στο 89’ ο Λούκας πρόλαβε τη μπάλα πριν βγει άουτ, έκανε το γύρισμα με τακουνάκι και ο Γάλλος από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή, φτάνοντας τα 4 γκολ (και δύο ασίστ) στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με τους «κανονιέρηδες».

Πρόκριση για Λέστερ και Σίλβα, πέντε αποκλεισμοί για ομάδες της Πρέμιερ


Πρόκριση με ανατροπή και για την πρωταθλήτρια Λέστερ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν στο 63ο λεπτό με τον Λουκάκου, ωστόσο οι «αλεπούδες» έφεραν… τούμπα το ματς σε πέντε λεπτά χάρη σε δύο γκολ του Μούσα (66’, 71’).

Από την άλλη, ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Μάρκο Σίλβα στην Χαλ, με τους «τίγρεις» να νικούν με 2-0 την Σουόνσι, που επίσης είχαν νέο προπονητή στον πάγκο (Πολ Κλέμεντ).

Από τα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου, ξεχωρίζουν οι εντός έδρας αποκλεισμοί των Στόουκ (2-0 από Γουλβς) και Γουέστ Μπρομ (2-1 από Ντέρμπι), ενώ η Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας κέρδισε με 2-0 την Μπέρτον. Αντίθετα, η Νότιγχαμ Φόρεστ του Απόστολου Βέλλιου ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Γουίγκαν και έμεινε εκτός συνέχειας. Ηχηρός ήταν και αποκλεισμός της Μπόρνμουθ, η οποία γνώρισε την ήττα με 3-0 στην έδρα της Μίλγουολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.