Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Τεσσάρα πρόκρισης η Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία ο Ρούνεϊ

Κύπελλο Αγγλίας: Τεσσάρα πρόκρισης η Γιουνάιτεντ, έγραψε ιστορία ο Ρούνεϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2017 16:39
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυσε με 4-0 την Ρέντινγκ στο «Όλντ Τράφορντ» και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Δύο γκολ ο Ράσφορντ, έπιασε τον Τσάρλτον στην κορυφή των σκόρερ του συλλόγου ο Ρούνεϊ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Ρέντινγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διέλυσαν με 4-0 την ομάδα του Γιαπ Σταμ στο «Όλντ Τράφορντ» και μετά την Μάντσεστερ Σίτι έγιναν η δεύτερη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Γουέιν Ρούνεϊ. Μ’ αυτό το γκολ ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 249 γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερ του συλλόγου τον θρυλικό Σερ Μπόμπι Τσάρλτον!

Εφτά λεπτά μετά, ο Μαρσιάλ έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Ρούνεϊ και με ωραίο τελείωμα διπλασίασε το σκορ της ομάδας του, βάζοντας από νωρίς τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Η Ρέντινγκ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ με τον Ράσφορντ (75’, 79’).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.