Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έκτη σερί νίκη για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Έκτη σερί νίκη για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2017 21:11
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύτηκε την αυστηρή αποβολή του Φεγκουλί και επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, φτάνοντας τις 6 σερί νίκες. Μάτα (63’) και Ιμπραΐμοβιτς (78’) τα γκολ, οφσάιντ το δεύτερο τέρμα.

Συνεχίζει να καλύπτει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο της παιχνίδι για το 2017, οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν με 2-0 από την έδρα της Γουέστ Χαμ και έφτασαν τις 6 σερί νίκες, μειώνοντας προσωρινά στο -1 τη διαφορά από την τετράδα.

Τα «σφυριά» είχαν την πρώτη χαμένη ευκαιρία με τον Λαντσίνι στο 10’, ωστόσο πέντε λεπτά μετά ο Μάικ Ντιν απέβαλε με απευθείας κόκκινη (αρκετά αυστηρή) τον Φεγκουλί για φάουλ στον Τζόουνς.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, χάνοντας τεράστια διπλή ευκαιρία στο 35’. Μετά από σέντρα του Μχιταριάν, ο Ράντολφ έδιωξε εξ’ επαφής το πλασέ του Βαλέντσια και στη συνέχεια της φάσης ο Λίνγκαρντ αστόχησε σε κενή εστία από το ένα μέτρο, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τον Ντε Χέα να σώζει την Γιουνάιτεντ στο 44’ διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Λανσίνι. Ο Ισπανός γκολκίπερ γλίτωσε ξανά την ομάδα του στο 60’, βγαίνοντας νικητής σε τετ-α-τετ με τον Αντόνιο.

Η Γιουνάιτεντ γλίτωσε το γκολ και τρία λεπτά μετά πήρε το προβάδισμα με τον νεοεισελθόντα Μάτα. Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Ράσφορντ (άδειασε δύο παίκτες) και με ωραία τελείωμα από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 1-0. Στο 76’ ο Ράσφορντ είχε δοκάρι για το 2-0, ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε -από θέση οφσάιντ- διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.