Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκτός αποστολής ο... φευγάτος Ροντρίγκες, εξελίξεις με Γαλατά

Εκτός αποστολής ο... φευγάτος Ροντρίγκες, εξελίξεις με Γαλατά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2017 21:13
Ο Γκάρι Ροντρίγκες ζήτησε από τον Βλάνταν Ίβιτς να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, την ώρα που ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με την Γαλατασαράι για την παραχώρηση του παίκτη.

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό (03/01), έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε με τον Βλάνταν Ίβιτς και ζήτησε να μείνει εκτός, τονίζοντας του πως δεν έχει 100% το μυαλό του στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Ο Ίβιτς έκανε δεκτό το αίτημα του παίκτη, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τον σύλλογο να του ξεκαθαρίσουν την στάση που κρατούν στις διαπραγματεύσεις με την Γαλατασαράι. Η ομάδα ξεκαθάρισε στον Ροντρίγκες πως είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει εφόσον ικανοποιηθεί στο οικονομικό (κοντά στα 5 εκατ. ευρώ) και βρει παίκτη για να τον αντικαταστήσει. Παράλληλα του υπογραμμίστηκε πως οφείλει να σεβαστεί πρώτα την ομάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε για τον Δικέφαλο έμεινε ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Εβγέν Σάκχοφ, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.