Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο κυνήγι της Τσέλσι παρέμεινε η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Στο κυνήγι της Τσέλσι παρέμεινε η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2016 21:34
Η Λίβερπουλ με κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ (8’) κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» και διατηρήθηκε στο -6 από την κορυφή, αφήνοντας παράλληλα την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην 3η θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο Τσέλσι!

Η Λίβερπουλ ήταν η νικήτρια στο μεγάλο παιχνίδι του «Άνφιλντ» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ νίκησε με 1-0 τους «πολίτες» και αποχαιρέτησε με ιδανικό τρόπο το 2016, όντας στο -6 από την κορυφή.

Η καρφωτή κεφαλιά του Βαϊνάλντουμ στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού έκρινε την αναμέτρηση, σ’ ένα ανιαρό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές. Το γκολ ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, με την Σίτι να απειλεί για πρώτη φορά στο 55’ με ένα πλασέ του Σίλβα που έφυγε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μινιολέ. Η Λίβερπουλ δεν πατούσε καλά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν το πλήρωσε, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονταν σε φλύαρη κατοχή. Το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και οι «κόκκινοι» αποχαιρέτησαν το 2016 στο -6 από την κορυφή, με την Σίτι από την άλλη να υποχωρεί στο -10.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.