Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή και τεσσάρα για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Ανατροπή και τεσσάρα για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2016 23:55
Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει από το 2ο λεπτό απέναντι στην Σαουθάμπτον, ωστόσο έφερε τούμπα το ματς (4-1) στο «Σεντ Μέρις» και μείωσε ξανά στο -1 τη διαφορά της από την τετράδα.

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρετάει το 2016 η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» διέλυσαν με 4-1 την Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις», εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 57ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Φαν Ντάικ. Ωστόσο στο 19’ ο σκόρερ νικήθηκε στον αέρα από τον Ντέλε Άλι και ο άσος των Λονδρέζων έφερε το σκορ στα ίσια. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 52’ με δυνατή κεφαλιά του Κέιν, ενώ στο 56’ ο Άλι κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Ρέντμοντ, αφήνοντας την Σαουθάμπτον με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Κέιν αστόχησε από τα 11 βήματα, στέλνοντας τη μπάλα στα… περιστέρια, ωστόσο αυτό δεν «πλήγωσε» την Τότεναμ. Στο 71’ ο Έρικσεν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τελικά στο 85’ ο Σον «κλείδωσε» το ματς, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Φόρστερ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Άλι στο 87’ βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα στη νίκη των «πετεινών» που παραμένουν στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.