Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φερνάντο Σάντος ο κορυφαίος του 2016

Φερνάντο Σάντος ο κορυφαίος του 2016

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2016 21:58
Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (27/12) το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), ο Φερνάντο Σάντος είναι ο κορυφαίος τεχνικός στον κόσμο σε επίπεδο εθνικών ομάδων για το 2016!

Τεράστια διάκριση για τον Φερνάντο Σάντος! Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Euro με την Εθνική Πορτογαλίας, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας αναδείχθηκε κορυφαίος τεχνικός στον κόσμο σε επίπεδο εθνικών ομάδων για το 2016.

Αυτό προέκυψε από το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), το οποίο ανακοίνωσε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωσε 199 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του στην 2η θέση τον Λαρς Λάγκερμπακ, ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισλανδίας, με 128 βαθμούς. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ, ενώ στην 4η θέση με ένα βαθμό λιγότερο ακολουθεί ο Ουαλός πρώην τεχνικός της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν.

Πλέον, μένει να φανεί εάν ο Φερνάντο Σάντος θα αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του 2016 από την FIFA, όντας στους φιναλίστ για το σχετικό βραβείο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που απονέμεται στις 9 Ιανουαρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.