Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Ξέσπασε» στο δεύτερο η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Ξέσπασε» στο δεύτερο η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2016 21:34
Με τον Γιάγια Τουρέ να σκοράρει για 3η διαδοχική Boxing Day, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 στην έδρα της ουραγού Χαλ, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ μετά το 70’.

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ξανά η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-0 την Χαλ εκτός έδρας, σκορ που βέβαια δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τα βρήκε σκούρα απέναντι στους ουραγούς.

Οι «πολίτες» είχαν φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος, απειλώντας μόνο στο ξεκίνημα (6’) με ένα απευθείας φάουλ του Γιάγια Τουρέ. Στο 16’ η Σίτι έχασε με τραυματισμό τον Στόουνς ενώ στο 53’ η προσπάθεια του Ντε Μπρούιν σταμάτησε στο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο Σανιά έσωσε τη Σίτι διώχνοντας τη μπάλα στη γραμμή, όμως στο 70’ ο Ρόμπερτσον ανέτρεψε τον Στέρλινγκ στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Τουρέ να λύσει το γόρδιο δεσμό από την άσπρη βούλα.

Αυτή ήταν η 3η διαδοχική Boxing Day που ο Ιβοριανός βρίσκει δίχτυα, ανοίγοντας το δρόμο της νίκης για την ομάδα του. Η Μάντσεστερ Σίτι ξεμπούκωσε, με τον Ιχεανάτσο να «γράφει» το 2-0 στο 78’ και τον Ντέιβις να υποπίπτει σε αυτογκόλ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.