Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βράνιες και επίσημα στην ΑΕΚ

Βράνιες και επίσημα στην ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2016 15:05
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ογκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών με την «Ένωση».

Τη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Ο 27χρονος Βόσνιος αμυντικός που είχε περάσει από χθες (22/12) τις ιατρικές εξετάσεις, πήγε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ επιθυμεί την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού του Πλατανιά, Γιώργου Γιακουμάκη.

H ανακοίνωση και το βιογραφικό του Βράνιες:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βόσνιο αμυντικό Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών.

Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1989 στην πόλη Μπάνια Λούκα της τότε ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και νυν της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Έπαιξε ποδόσφαιρο στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την παιδική του ηλικία, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα της την τριετία 2006-09.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και οι δανεισμοί του σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς και Σερίφ Τιρασπόλ (2010) και στη συνέχεια βρέθηκε σε Ρωσία (Κουμπάν Κράσνονταρ 2011-12, Αλάνια Βλαντικαφκάζ 2013) Τουρκία (Ελαζιγκσπόρ 2013-14 , Γκαζιάντεπσπορ 2015) και Ισπανία (Σπόρτινγκ Χιχόν 2016). Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη ρωσική Τομ Τομσκ.

Είναι εν ενεργεία διεθνής και έχει αγωνιστεί 28 φορές με την Εθνική Ανδρών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.