Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2016 01:36
Η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Άουγκσμπουργκ, γνώρισε τρίτη σερί ισοπαλία και παρέμεινε μακριά από τις πρώτες θέσεις. Νίκες για Άιντραχτ, Βόλφσμπουργκ και Αμβούργο.

Δεν λέει να συνέλθει η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί βρέθηκαν για 7ο σερί παιχνίδι πίσω στο σκορ και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Άουγκσμπουργκ στο Βεστφάλεν, γνωρίζοντας ακόμα μια βαθμολογική απώλεια.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε καλές στιγμές και δοκάρι με τον Γκέτσε για να προηγηθεί, ωστόσο στο 36’ ο Γι έβαλε μπροστά στο σκορ την Άουγκσμπουργκ. Η απάντηση της Ντόρτμουντ ήρθε στο 47’ με πλασέ του Ντεμπελέ, όχι όμως και η ολική ανατροπή, παρά τις ευκαιρίες των Ομπαμεγιάνγκ και Καγκάβα για το 2-1.

Στα αξιοσημείωτα, πως οι Βεστφαλοί έμειναν αήττητοι στην έδρα τους για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος για πρώτη φορά από το 1965. Η τελευταία ομάδα που έφυγε με νίκη από το Βεστφάλεν ήταν ο ΠΑΟΚ εκείνη την μαγική βραδιά της 10ης Δεκεμβρίου του 2015.

Στα άλλα παιχνίδια, η Άιντραχτ, με δύο γκολ του Χργκότα, κέρδισε με 3-0 την Μάιντς στη Φρακφούρτη και ανέβηκε στην 3η θέση, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της. Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 2-1 στο Μπορούσια Παρκ της Γκλάντμπαχ, στο τελευταίο όπως όλα δείχνουν παιχνίδι του Αντρέ Σούμπερτ στον πάγκο των «πουλαριών». Τέλος, το Αμβούργο επικράτησε με 2-1 της Σάλκε και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.