Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανονικά μεταγραφές το καλοκαίρι η Ρεάλ

Κανονικά μεταγραφές το καλοκαίρι η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2016 17:23
Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε την ποινή αποκλεισμού για μεταγραφές να μειώνεται στο CAS, κάτι που σημαίνει ότι η «βασίλισσα» θα έχει το δικαίωμα να κινηθεί κανονικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. «Βράζουν» στην Μπαρτσελόνα για την απόφαση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης –όπως και η Ατλέτικο- είχαν τιμωρηθεί από τη FIFA με αποκλεισμό από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και από αυτήν του καλοκαιριού, για παραβίαση κανονισμών αναφορικά με τον τρόπο που νεαροί ποδοσφαιριστές ενσωματώνονταν στα τμήματα υποδομής τους.

Ωστόσο, η «βασίλισσα» προσέφυγε στο «CAS», το οποίο αποφάσισε να μειώσει την ποινή σε μία μεταγραφική περίοδο. Έτσι το μεταγραφικό «εμπάργκο» θα ισχύσει κανονικά για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά οι «μερένχες» θα είναι σε θέση να κάνουν μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναμενόταν, η απόφαση του Διεθνούς Αθλητικού Δικαστηρίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μπαρτσελόνα, η οποία στο πρόσφατο παρελθόν είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους εξαιτίας ανάλογης παράβασης.

«Θα πρέπει να δούμε τις συνθήκες υπό τις οποίες λήφθηκε η απόφαση και ύστερα θα μιλήσουμε με τους δικηγόρους, οι οποίοι ήταν οι ίδιοι που χειρίστηκαν και το δικό μας θέμα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση της Ρεάλ και της Ατλέτικο, αλλά νομίζω πως τα γεγονότα είναι παρόμοια. Aν οι παραβάσεις είναι ίδιες, τότε θα πρέπει να είναι ίδιες και οι ποινές» ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.