Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός έδιωξε τα ελληνόπουλα και έφερε αληταράδες»

Κούγιας: «Ο Παναθηναϊκός έδιωξε τα ελληνόπουλα και έφερε αληταράδες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2016 00:26
Επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου και του Μάρκους Μπέργκ εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει παίκτες-αληταράδες και έχει διώξει τα ελληνόπουλα. Πάνε στα δικαστήρια οι «πράσινοι».

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ επιτέθηκε κατά του Παναθηναϊκού αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έδιωξε τα ελληνόπουλα φέρνοντας αληταράδες. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορεί ένας Παναθηναϊκός να μην έχει ποδοσφαιρική λογική και να διώχνει όλα τα ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους αυτούς τους αληταράδες που ήρθαν εδώ για να κολλήσουν τα τελευταία ένσημα. Και θέλω να πω ακόμα κάτι.

Εγώ θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κύριο Αλαφούζο. Πρώτα φτιάχνεις ποδοσφαιρική ομάδα και μετά τηλεοπτική εκπομπή. Πρώτα φτιάχνεις αυτό που καμαρώνει κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού και δεν κοιτάζεις κάθε άνθρωπο που δεν κάνει το κέφι σου να τον εξοντώνεις ηθικά κάθε Δευτέρα. Και θα ήθελα να δείξουν καρέ-καρέ τι κάνει ο Μπεργκ κάθε Κυριακή και τι έκανε και σήμερα. Πρέπει να αποβάλλεται συνέχεια
».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, καθώς οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον του νομικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.