Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: «Τρένο» η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2016 17:27
Με τον Γιουνές να πετυχαίνει χατ-τρικ σε εννέα λεπτά λεπτά (58'-67'), η Ξάνθη διέλυσε με 4-0 την Βέροια, έφτασε τις 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Ασταμάτητη η Ξάνθη! Οι Ακρίτες διέλυσαν με 4-0 τη Βέροια εκτός έδρας, διατηρήθηκαν αήττητη για 10ο σερί παιχνίδ και ανέβηκαν έστω και προσωρινά στην 2η θέση. Στον αντίποδα, η Βέροια βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς με μία μόλις νίκη και οκτώ βαθμούς δίνει μάχη για την παραμονή.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με την Ξάνθη να ανοίγει το σκορ στη μοναδική αξιόλογη φάση. Στο 19’ ο Ντε Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λισγάρας πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Βέροια είχε ανούσια κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης «άγγιξε» το 1-1, με την κεφαλιά του Βίτι (56’) να φεύγει ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, ωστόσο στο επόμενο λεπτό, η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι μετά το χέρι του Καλί σε σέντρα που επιχείρησε ο Βασιλακάκης. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ακρίτες. Αυτό ήταν το πρώτο από τα τρία γκολ του Τυνήσιου σε διάστημα εννέα λεπτών.

Στο 61’, ο Γιουνές «έγραψε» το 3-0 μετά από παράλληλη σέντρα του Βασιλακάκη, ενώ στο 66’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λόπεθ. Στο 80ο λεπτό ο Νιέτο σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για 5ο γκολ, με το 4-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.