Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Καρντόσο

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Καρντόσο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2016 21:34
Με τον Καρντόσο να ανοίγει λογαριασμό (68’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και ξέφυγε ξανά στο +7 από τον Παναθηναϊκό. Ο Σεμπά (90+2’) το άλλο γκολ, αποβλήθηκε ο Λίλα στο 41’

Λίγες μέρες μετά την ήττα στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο… χωράφι των Ζωσιμάδων και διατηρήθηκε στο +7 από την 2η θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν αρκετά καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Φορτούνης απείλησε με σουτ που έβγαλε ο Περιστερίδης, ενώ στο 3’ ο γκολκίπερ του ΠΑΣ έβγαλε με γροθιές μία σέντρα-σουτ του Ελιουνούσι.

Δύο λεπτά μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα «άγγιξε» το 1-0, με τον Μαμπουλού να βγαίνει στην πλάτη του Μποτία αλλά να αστοχεί στο τετ-α-τετ. Στο 13’ ο Περιστερίδης έδιωξε με το ένα χέρι την κεφαλιά του Καρντόσο, ενώ στο 23’ η κεφαλιά του Φορτούνη έφυγε άουτ.

Η ομάδα του Παόυλο Μπέντο είχε την πρωτοβουλία και στο 41’ οι ισορροπίες άλλαξαν, με τον Λίλα να ανατρέπει τον Φορτούνη στη γραμμή της περιοχής και να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη (αυστηρή η πρώτη λίγα λεπτά νωρίτερα). Ωστόσο ο Παπαπέτρου δεν έδωσε πέναλτι αλλά φάουλ έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε απευθείας ο Φορτούνης, η μπάλα κόντραρε και ο Περιστερίδης έσωσε την εστία του με τα πόδια.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Ολυμπιακός δεν είχε την εικόνα του πρώτου μέρους, έχοντας πρόβλημα στο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του ΠΑΣ. Στο 65’ ο Μπέντο έριξε στο ματς τον Ιντέγε αντί του Φορτούνη, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2 και τρία λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με το παρθενικό γκολ του Καρντόσο. Ο Σεμπά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς και ο Παραγουανός με κοντινή προβολή «έγραψε» το 1-0.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Καρντόσο από τον περασμένο Μάρτιο με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ και στο 79’ ο Μπέντο τον αντικατέστησε, επαναφέροντας το 4-2-3-1 με την είσοδο του Καμπιάσο. Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να αντιδράσει έχοντας μόνο δύο σουτ με Κούτρη (76’) και Κόντε (88’) και στις καθυστερήσεις ο Σεμπά διαμόρφωσε το τελικό 2-0, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Περιστερίδη έπειτα από εξαιρετική πάσα του Μιλιβόγιεβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.