Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Φινάλε με ήττα για Παναθηναϊκό

Γιουρόπα Λιγκ: Φινάλε με ήττα για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2016 00:01
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από την Θέλτα στη Λεωφόρο και αποχαιρέτησε την Ευρώπη τερματίζοντας στην τελευταία θέση και με μόλις 1 βαθμό. Γκουϊντέτι (4') και Ορεγιάνα (76' πεν.) οι σκόρερ για τους Ισπανούς, που πήραν το δεύτερο εισιτήριο.

Μαρτύριο… τέλος για Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από την Θέλτα στη Λεωφόρο (2-0) και ολοκλήρωσαν την ευρωπαϊκή τους θητεία, τερματίζοντας στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό μετά από έξι παιχνίδια. Ο κόσμος που βρέθηκε στη Λεωφόρο αποδοκίμασε στο φινάλε τους παίκτες του «τριφυλλιού», με μοναδικό «διασωθέντα» τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς υποστηρικτές του Παναθηναϊκού στις κερκίδες.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι ομίλων δίχως νίκη (το τελευταίο τρίποντο ήταν απέναντι στη Μάριμπορ το Νοέμβρη του 2012) και ξεπέρασε την Παρτιζάν και την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχοντας πλέον το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να ξεκουράσει τον Μάρκους Μπέργκ, ρίχνοντας στην αρχική ενδεκάδα τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Μάλιστα, ο Αργεντινός είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 3ο λεπτό, ωστόσο η προβολή που επιχείρησε από την καρδιά της ισπανικής άμυνας κατέληξε στα χέρια του Μπλάνκο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Θέλτα πήρε το προβάδισμα με τον Γκουϊντέτι, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά ανάμεσα σε Ιβανόφ και Μολέντο, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ. Το γρήγορο γκολ των Ισπανών επηρέασε πλήρως τον Παναθηναϊκό, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να σηκώσει κεφάλι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και απείλησαν με κεφαλιά του Βας (13’) και σουτ του Ραντόγια (31’) για ένα δεύτερο γκολ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, δίχως ωστόσο να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις ώσπου στο 75’ ο Μολέδο προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, αλλά αντί αυτού βρήκε αέρα και γκρέμισε τον Γκουιντέτι, υποπίπτοντας σε πέναλτι. Ο Ορεγιάνα ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 υπέρ της Θέλτα, που εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο, πίσω από τον Άγιαξ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.