Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την 3η θέση η Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την 3η θέση η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2016 00:24
Η Τότεναμ κέρδισε με ανατροπή (3-1) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Γουέμπλεϊ» και εξασφάλισε την 3η θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Νίκη γοήτρου για Λεβερκούζεν, 3-0 την Μονακό.

Μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ επικράτησε με 3-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισε» την 3η θέση που οδηγεί στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού για την 3η θέση, με τους Ρώσους να ήθελαν μόνο νίκη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Τζαγκόεφ, όμως στο 38’ η Τότεναμ βρήκε την απάντηση με ωραίο πλασέ του Ντέλε Άλι. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Κέιν να «γράφει» το 2-1 από κοντά έπειτα από γύρισμα του Ρόουζ.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 77' χάρη σε εντυπωσιακή... γκάφα του Ακινφέεφ ο οποίος αρχικά απέκρουσε την κεφαλιά του Άλι αλλά μετά έσπρωξε με το πόδι τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λεβερκούζεν επιβλήθηκε 3-0 της Μονακό στη «Μπάι Αρίνα», σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει τη δεύτερη και την πρώτη θέση αντίστοιχα.

Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Γιουρτσένκο με ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, ενώ τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μπραντ έγραψε το 2-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη για τις «ασπιρίνες». Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 82ο λεπτό, όταν ο Γουέντελ εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Κρούζε, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του Ντε Σάνκτις για να καταλήξει τελικά στα δίχτυα!

Η βαθμολογία:


1. Μονακό 11
2. Λεβερκούζεν 10
3. Τότεναμ 7
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.