Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίβιτς: «Ελπίζω ότι η νίκη θα μας δώσει την πρόκριση»

Ίβιτς: «Ελπίζω ότι η νίκη θα μας δώσει την πρόκριση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2016 16:48
Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, εκφράζοντας την πίστη του πως οι τρεις βαθμοί κόντρα στην Λίμπερετς θα είναι αρκετοί για να δώσουν στους Θεσσαλονικείς το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ.

Σε μια συνέντευξη Τύπου χωρίς ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι Βλάνταν Ίβιτς και Φερνάντο Βαρέλα τοποθετήθηκαν για το παιχνίδι της Πέμπτης (8/12, 18:00) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σλόβαν Λίμπερετς, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βλάνταν Ίβιτς:

«Είναι το τελευταίο στον όμιλο. Ακόμη υπάρχουν ελπίδες, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις τρεις ομάδες του ομίλου, εκτός από την Φιορεντίνα, που έχει, ήδη, προκριθεί (σ.σ. δεν τα έχει καταφέρει μαθηματικά). Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να περιμένουμε τι θα γίνει στον αγώνα μεταξύ της Καραμπάχ και της Φιορεντίνα. Ελπίζω, ότι μια νίκη θα μας δώσει την πρόκριση. Όλοι είμαστε μαζί. Προσπαθούμε εδώ και τρεις μέρες να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά σ’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύουμε ότι θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση», τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Φερνάντο Βαρέλα εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και από την πλευρά του σημείωσε:

«Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.