Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στραματσόνι: «Δεν τα παρατάω»

Στραματσόνι: «Δεν τα παρατάω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2016 22:52
Καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν έχει ο Αντρεά Στραματσόνι, όπως δήλωσε μετά την ήττα των «πρασίνων» από τον ΌΦΗ. «Είναι απαράδεκτος για όλους μας ο τρόπος που χάσαμε» ανέφερε.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Κυπέλλου. Ωστόσο, στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι, ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως δεν θα τα παρατήσει:

«Δεν τα παρατάω. Φυσικά και έχω όρεξη. Προέρχομαι από φτωχή οικογένεια κι ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει με δουλειά. Θα δίνω πάντα το καλύτερο για τη δουλειά μου. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είμαστε σε μια άσχημη κατάσταση όλοι και πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ιταλός σχολίασε: «Ήταν απίστευτος ο τρόπος που χάσαμε και δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε. Είναι απαράδεκτος για όλους μας ο τρόπος που χάσαμε. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είναι δυνατό για το επίπεδο του Παναθηναϊκού να έχουμε τέτοια αντίδραση μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Γι’ αυτό και είμαι τρελαμένος. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας», τόνισε.

Τέλος, σχετικά με το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αλλά διαφορετικό από το σημερινό. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό με τους παίκτες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.