Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Έσπασε» την κατάρα ο Παναιτωλικός

Κύπελλο Ελλάδας: «Έσπασε» την κατάρα ο Παναιτωλικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2016 17:56
Ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1-0 τον Πανθρακικό χάρη σε (ανύπαρκτο) πέναλτι του Ουάρντα και έσπασε την… κατάρα του Κυπέλλου που τον ήθελε να μετράει μόνο ήττες τα τελευταία τρία χρόνια.

Από τον Οκτώβριο του 2013 είχε να κερδίσει στο Κύπελλο ο Παναιτωλικός! Οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 1-0 του Πανθρακικού στην έδρα τους και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο.

Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή και στο 11’ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ρουσσάκη, μόνο που ο παίκτης των φιλοξενούμενων βρίσκονταν εκτός περιοχής. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ για τους Αγρινιώτες.

Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα και στο 39’ είχαν δοκάρι με σουτ του Λεντέσμα έξω από την περιοχή για ένα δεύτερο τέρμα. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, αφού ο Πανθρακικός δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός και το παιχνίδι κύλησε «σβηστά» δίχως μεγάλες φάσεις.

Ο Παναιτωλικός με τη νίκη του παρέμεινε στο κόλπο πρόκρισης, ενώ από την άλλη ο Πανθρακικός μένει ζωντανός, μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα επί της Καλλιθέας.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. Ατρόμητος 3 (1-0)
2. Πανθρακικός 3 (3-1)
3. Παναιτωλικός 3 (1-1)
4. Καλλιθέα 0 (0-3)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.