Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λιγκ για τη NOVA

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λιγκ για τη NOVA

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2016 16:14
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με εξώδικο στην Σούπερ Λιγκ, ζητά από την διοργανώτρια αρχή να μεριμνήσει ώστε η NOVA να καταβάλλει τα οφειλόμενα στις ΠΑΕ, ειδάλλως να απαγορεύσει τη μετάδοση όλων των ματς από το συνδρομητικό κανάλι.

Συνεχίζεται η κόντρα της NOVA με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ όσον αφορά τα οφειλόμενα 6,5 εκατ. ευρώ που έπρεπε να βρίσκονται στα ταμεία των ομάδων.

Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε εξώδικό στην Σούπερ Λιγκ, το οποίο κοινοποίησε τόσο στην ΕΠΟ όσο και στη NOVA, με το οποίο ζητά από την διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απαιτηθούν τα λεφτά από τη «Forthnet» πριν έρθει το Σαββατοκύριακο. Διαφορετικά ζητά από τη Σούπερ Λιγκ να πάρει απόφαση απαγόρευσης τηλεοπτικής μετάδοσης για όλα τα ματς της 13ης αγωνιστικής.

Όπως τόνιζαν μάλιστα στον Παναθηναϊκό οι «πράσινοι» δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την κίνηση και έχουν και άλλες ομάδες στο πλευρό τους που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη. Να σημειωθεί ότι θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος ακόμη και αφαίρεσης βαθμών για τις ΠΑΕ που δεν θα συνεργαστούν με το συνδρομητικό κανάλι, εξ ου και η κοινοποίηση του εξώδικου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.