Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Έκανε… σεφτέ ο ΟΦΗ, 3x3 ο Απόλλων

Football League: Έκανε… σεφτέ ο ΟΦΗ, 3x3 ο Απόλλων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2016 20:50
Ο ΟΦΗ κέρδισε με 2-0 τον Πανελευσινιακό στο «Γεντί Κουλέ» και κατέκτησε την πρώτη του νίκη στη Football League. «3 στα 3» ο Απόλλων Σμύρνης, 2-0 τον Παναιγιάλειο.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο ΟΦΗ απέναντι στον Πανελευσινιακό. Οι Κρητικοί πήραν εύκολη νίκη με 2-0 στο «Γεντί Κουλέ» και έκαναν… σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα της Football League.

Το 1-0 ήρθε στο 10ο λεπτό, με τον Χαντί να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μιλοσάβλιεβ από τον Τσούπρο. Ο ΟΦΗ είχε σημαντικές στιγμές με Χαντί και Μιλοσάβλιεβ για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 41’ με κοντινή κεφαλιά του Μίκιτς.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα των φάσεων. Με τη νίκη, ο ΟΦΗ ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση με 5 βαθμούς, ενώ ο Πανελευσινιακός παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με 2-0 τον Παναιγειάλειο στη Νέα Σμύρνη και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ριζούπολης είχετην υπεροχή και «καθάρισαν» τη νίκη από το πρώτο μισάωρο χάρη σε δύο γκολ του Διαμαντόπουλου (20’, 26’ πεν.).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.