Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Σίγουρα θα γυρίσει ο Τζέραρντ, θα χαρούμε να τον βοηθήσουμε»

Κλοπ: «Σίγουρα θα γυρίσει ο Τζέραρντ, θα χαρούμε να τον βοηθήσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2016 15:48
Το εγκώμιο του Στίβεν Τζέραρντ έπλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει τον Άγγλο άσο εάν θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική. «Η πόρτα της Λίβερπουλ είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν, μια ημέρα θα επιστρέψει σίγουρα», δήλωσε.

Ο Στίβεν Τζέραρντ γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα 19 ετών.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον εμβληματικό αρχηγό της Λίβερπουλ, δηλώνοντας πρόθυμος να τον βοηθήσει στα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι στον σύλλογο 14 μήνες. Πως μπορώ να είμαι εγώ αυτός που θα πει πόσο μεγάλος είναι ο Τζέραρντ; Δεν είναι σημαντικό τι πιστεύω εγώ, αλλά ο κόσμος. Πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο, ο οποίος δεν θέλει να τον μεταχειρίζονται ως θρύλο. Είναι μακριά από αυτό, πρόκειται για έναν απόλυτα φυσιολογικό άνθρωπο. Είναι ωραίο που επέστρεψε στην πόλη», δήλωσε αρχικά ο Κλοπ, ο οποίος δέχτηκε βομβαρδισμό ερωτήσεων για το αν ο Τζέραρντ θα ασχοληθεί άμεσα με την προπονητική και αν θα επιστρέψει στην Λίβερπουλ:

«Αυτός δεν είναι ο χώρος για να μιλήσουμε για μια πιθανή επιστροφή του στον σύλλογο. Σταματήστε να είστε τόσο ενθουσιώδεις με το επόμενο βήμα κάποιου. Στη ζωή χρειάζεσαι χρόνο για να μάθεις κάτι καινούργιο. Εάν θέλει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή, τότε θα είμαστε χαρούμενοι να τον βοηθήσουμε. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Τον συμπαθώ και εάν μπορώ να τον βοηθήσω, θα το κάνω. Μια ημέρα στο μέλλον σίγουρα θα υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε. Είμαι σίγουρος. Όταν θα ανακοινώσουμε κάτι, τότε θα μιλήσουμε γι’ αυτό»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.