Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» στην Σάντερλαντ ο Μαυρίας

«Έκλεισε» στην Σάντερλαντ ο Μαυρίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2013 17:23
Στην Αγγλία για λογαριασμό της Σάντερλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Μαυρίας, καθώς ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τις «μαυρόγατες» για την παραχώρηση του και ο παίκτης θα βρεθεί στο Νησί το αργότερο ως τη Πέμπτη για να υπογράψει.

Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει σε όλα για την μετακίνηση του 19χρονου έναντι τριών εκατ. ευρώ συν ένα, εφόσον ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Να σημειωθεί πως η Σάντερλαντ έκανε την πρώτη τους κρούση για τον έλληνα άσο πριν από δεκαπέντε μέρες προσφέροντας αρχικά 2 εκατ. ευρώ συν ένα, πρόταση που απορρίφθηκε από τους «πράσινους». Ωστόσο οι «μαυρόγατες» επανήλθαν ανεβάζοντας την προσφορά κατά ένα εκατομμύριο και τελικώς η συμφωνία επετεύχθη ύστερα από το πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στην Αγγλία.

Από την πλευρά του, ο Μαυρίας είναι απόλυτα σύμφωνος και εντός της ημέρας ή το αργότερο την Πέμπτη, θα βρεθεί στην Αγγλία ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Παόλο Ντι Κάνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.